BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 11, 2009

??? RESULT PMR???

korang sume mesti ade dapat mcm2 msg tentang tarikh result pmr keluar kn?? salah satunya,.

kementerian mengesahkan bahawa result akan keluar pada 20/12/2009 . sila layari blablablabla .......

mcm2 spekulasi tentang tarikh result keluar yg korang dah dengar, ada kate 20 dis, ada kate 27 ataupon 29 xpon 28. mesti korang sume tertanye-tanye,. ak sendiri pon xde jwpnnye. secondly, mesti korang pon ade dapat msg tentang mark sheet untuk pmr..

Bahasa Melayu- 70
Bahasa Inggeris- 75
Maths- 85
Science- 70
Sejarah- 70
Geografi- 80
P.Islam- 85
KHB- 80

and this one also!!

Bahasa Melayu-65

English -75

Science -55

Maths -80

P. Islam -85

Sejarah -80

Geo -85

K. Hidup -80



ak pon x pasti bende ni betul ke x,.
but the top one is the senarai permakahan awal pmr,.
maybe the gred will be lowered, who knows..
and the second mark list,.
kawan ak post kat blog die,.
die kate cikgu die yg bagi..erm??
tapi korang x yahlah percaya sangat mende nih,.

mungkin gred akan diturunkan mungkin tidak,.
so people, better korang doa banyak2 dan bertawakal..

Wednesday, December 9, 2009

aFteR PMR!!











haha~xtau nak wt pe..tunGGu reSuLt PmR!!tk0wt3..
s0ri2.lme xupdTe.bz ckit..Hw byK gLer!!mLeh toLL..


after pmr,...
hehe~tahniah kt sume pemenang progRam selepaS PMr..aLa..yg kete pe bende sume tu..



pe yang kiteorg wt pas PMR??nk tw..


first, pegi program biodiversiti kt lanchang...haha.bes3..gMe paling bes skaLi mestiLah 'JeJaK si KeLaWar'..xtau ke..tu sume..c0baAN!!





pasTu, gi DeerLand n KuaLa gaNDah..frst time bg mkn rusa.haha~terJeriT bdK2 ni..







Altimas' followers forever!