BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 17, 2013

Good Luck

Assallamualaikum semua!!
Rindu kalian semua!!

Rasanya belum terlambat lagi tuk saya ucapkan selamat tahun baru pada semua sahabat-sahabat, jadi semoga tahun yang telah kita lalui itu dapat kita ambil iktibar untuk kita terus mengharungi tahun-tahun yang mendatag.

ok, post ini ditujukan pada semua sahabat-sahabat Altima0711 yang sedang cuti sem, belajar dan yang akan menghabiskan asasi dan matrik, kiranya semualah ea, semoga kalian dirahmati oleh Allah dalam apa sahaja yang kalian lakukan.

Saya doakan agar uhkuah kita tidak akan pudar walaupun kemana sahaja kalian pergi dan apa sahaja yang kalian lakukan, insyaAllah uhkuah kita tidak akan sekali-kali akan terputus.

Dan bagi mereka yang telah keluar negara atau akan ke luar negara, jaga diri di bumi orang ea, ada rezeki, jumpa lagi, dan yang belajar di dalam negara, kalian juga jaga diri, teruskan usaha and dan perjuangan kalian untuk menggapai cita-cita yang kalian dambakan. Ada masa, ada rezeki, bertemu lagi kita, insyaAllah.

Akhir sekali, mohon maaf atas segala kesilapan, tersilap kata dan terguris bicara, harap ianya tidak disimpan dalam hati, semoga Allah merahmati kita semua dan merahmati uhkuah yang terbina di antara kita.

Sekali Altima0711, Selama-lamanya Altima0711

Salam

Altimas' followers forever!